Avoimet pestit: Hallituksen jäsen kaudelle 2024-25

  Hallituksen jäsen kaudelle 2024–2025

  Hallitukseen etsitään neljää jäsentä vuosiksi 2024–2025

  EPT:n hallitukseen valitaan vuosittain neljä uutta hallituksen jäsentä. Yhteensä hallituksen jäseniä on kahdeksan. Saat tukea ja neuvoja pestissä toimimiseen pestissä toista vuotta toimivilta konkareilta.

  Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee, johtaa ja kehittää yhdistyksen toimintaa. Hallituksen jäsenen tehtävä on toimia aktiivisena osana EPT:n hallitusta. Hallitus on vastuussa yhdistyksen taloudesta ja vastaa toiminnastaan vuosikokoukselle. Hallituksen jäsenellä on yksi tai useampi vastuualue, joita ovat EPT:n tapahtumat, ryhmät sekä projektit. Hallituksen jäsen toimii oman vastuualueensa yhteyshenkilönä.
  Hallituksen jäsenen tehtäviin yhteyshenkilönä kuuluu:

  • Vastuualueensa johtajan pestaaminen
  • Vastuualueensa yhteyshenkilönä toimiminen EPT:n hallituksen ja vastuualueen välillä
  • Vastuualueensa toiminnan tukeminen
  • Aktiivisen ja innostuneen hengen luominen vastuualueensa toimintaan

  Hallituksen jäsenen on oltava vähintään 15-vuotias Espoon Partiotuen lippukunnan jäsen.

  Nykyisen hallituksen vastuualueet löytyvät www.ept.fi/hallitus/. Nykyisiltä hallituksen jäseniltä voi kysyä heidän vastuualueistaan tai siitä, kuinka paljon aikaa hallitustyöskentely vaatii. Laita siis viestiä, jos haluat tietää jotain tarkemmin tai kuulla lisää ennen päätöstä hakemisesta.

  Hallituspestissä on tarjolla uusia haasteita tyypille, joka haluaa lähteä vaikuttamaan ja johtamaan aluejärjestön toimintaa ja tekemään sitä parasta EPT:läistä partiota! Laita hommaan vapaamuotoinen hakemus ept(a)partio.fi, ilmoita kiinnostuksesi nykyiselle hallituksen jäsenelle tai tule paikalle syyskokoukseen 24.10.2023. Paikat täytetään syyskokouksessa 24.10.