Leirivälinelainaamo

Leirivälinelainaamo sijaitsee Espoonlahden paloaseman hallitiloissa ja sitä ylläpitää Espoon Partiotuki yhdessä Espoon kaupungin kanssa.

Leirivälinelainaamon välineet on tarkoitettu ensisijaisesti espoolaisille nuorisoyhdistyksille ja -järjestöille, eli mm. partiolippukunnille, liikunta- ja nuorisopalveluiden omaan toimintaan sekä nuorten toimintaryhmille. Välineitä luovutetaan toissijaisesti muiden yhteisöjen toimintaan. Palvelu ei ole tarkoitettu yksityishenkilöille.

Tarkemman listan lainattavissa olevista varusteista löydät leirivälinelainaamon varauspalvelusta, www.leirivalinelainaamo.ept.fi.

—————————————————————————————-

Tarvitseeko lippukuntasi ensi kesäksi leirivälineitä? Espoon kaupungin leirivälinelainaamon kesäkaudelle 1.6.–31.8. välineitä haetaan maaliskuun loppuun mennessä 31.3.23 sähköpostitse (leirivalinelainaamo@gmail.com).

Muista tehdä varaukset ennen tätä, sillä hakemusten käsittelyn jälkeen vapaaksi jääneitä välineitä lainataan varausjärjestyksessä. Lähetämme tiedon mahdollisista muutoksista ja lopullisen vahvistuksen sekä ohjeet varsinaisen lainauksen tekemiseen huhtikuun alussa. Varattavissa olevat välineet näet leirivälinelainaamon varausjärjestelmästä.

—————————————————————————————-

Lainaaja vastaa siitä, että välineitä käytetään asianmukaisesti ja ohjeistuksia noudatetaan. Lainaaja on velvollinen palauttamaan lainatut välineet sovitussa aikataulussa. Mikäli palautus ei toteudu sovitusti, on lainaaja korvausvelvollinen. Jos välineen rikkoutuminen on aiheutunut käyttöohjeiden laiminlyönnistä tai huolimattomuudesta, on lainaajan omalla kustannuksellaan korvattava vahinko.

Huom partiolaiset! Myös piiritoimistolta voi lainata erilaisia varusteita ja tarvikkeita www.päpa.fi/toimiston-palvelut-lippukunnille/. Leirivälinelainaamon varusteet ovat ensisijaisesti espoolaisille yhdistyksille mutta piirin varusteet ovat kaikkien varattavissa. Myös piirin erätaitotoimikunta lainaa lippukunnille erilaisia retkeilyvälineitä. Lainauslomake löytyy osoitteesta bit.ly/varustamo.

Varauksetwww.leirivalinelainaamo.ept.fi
KatuosoiteRehtorintie 2
Espoonlahden paloasema
02360 Espoo
Sähköpostileirivalinelainaamo@gmail.com
AukioloajatNouto- ja palautus sovitusti näinä ajankohtina:
Su klo 18.00 – 20.00
To klo 18.00 – 20.00
Pois lukien pyhäpäivät.
KUVA Iiro Lehtiniemi