Leirivälinelainaamo

Leirivälinelainaamo sijaitsee Espoonlahden paloaseman hallitiloissa ja sitä ylläpitää Espoon Partiotuki yhdessä Espoon kaupungin kanssa.

Leirivälinelainaamon välineet on tarkoitettu ensisijaisesti espoolaisille nuorisoyhdistyksille ja -järjestöille, eli mm. partiolippukunnille, liikunta- ja nuorisopalveluiden omaan toimintaan sekä nuorten toimintaryhmille. Välineitä luovutetaan toissijaisesti muiden yhteisöjen toimintaan. Palvelu ei ole tarkoitettu yksityishenkilöille.

Lainaaja vastaa siitä, että välineitä käytetään asianmukaisesti ja ohjeistuksia noudatetaan. Lainaaja on velvollinen palauttamaan lainatut välineet sovitussa aikataulussa. Mikäli palautus ei toteudu sovitusti, on lainaaja korvausvelvollinen. Jos välineen rikkoutuminen on aiheutunut käyttöohjeiden laiminlyönnistä tai huolimattomuudesta, on lainaajan omalla kustannuksellaan korvattava vahinko.

KatuosoiteRehtorintie 2
Espoonlahden paloasema
02360 Espoo
Sähköpostileirivalinelainaamo@gmail.com
AukioloajatNouto- ja palautus sovitusti näinä ajankohtina:
Su klo 18.00 – 20.00
To klo 18.00 – 20.00
Pois lukien pyhäpäivät.
PuhelinnumeroNumerosta tavoittaa ainoastaan sovittuina nouto- ja palautusajankohtina: 043 827 2619. Muut lainauksiin liittyvät kyselyt sähköpostitse.
KUVA Iiro Lehtiniemi