Avoimet pestit: Vinkulin leirinjohtaja

    Kuuletko valkoisten hankien kutsun? Kaipaatko leireilyä myös keskelle talvea? Nyt onkin oiva aika kääntää katseet kohti ensi talvea ja Vinkuli 2024 talvileiriä! Olisiko sinusta sen johtajaksi? 

    Vinkuli on EPT:n talvileiri, joka pidetään koulujen hiihtoloman aikaan noin joka toinen vuosi. Vinkuli on 4–5 päivän mittainen leiri, jonka lisäksi järjestetään vähintään yksi ennakkotapaaminen. Vuonna 2024 Vinkuli järjestetään aikavälillä 18.-25.2.2024 Kattiksella. Vinkulin leirinjohtajan pestissä saa kokemusta leirin järjestämisestä ja johtamisesta talviolosuhteissa sekä pääsee vaikuttamaan siihen, miltä EPT:n tapahtumat näyttävät. Pääset myös tekemään yhteistyötä yli lippukuntarajojen ja tutustumaan uusiin ihmisiin.  

    Vinkulin leirinjohtajilla on kokonaisvastuu leirin suunnittelusta, leirin käytännön pyörittämisestä sekä leiritoimikunnan ohjaamisesta ja tukemisesta. Leirinjohtajat pestaavat itselleen leiritoimikunnan ja valvoo, että leiriä edeltävät, leirin aikaiset ja leirin jälkeiset hommat hoituvat.  

    Pesti vaatii vähintään 18-vuoden ikää, PJ-valtakirjaa ja aikaisempaa talvileirikokemusta. Pesti alkaa välittömästi valinnan ja pestauksen jälkeen, ja loppuu leirin jälkeen huhtikuussa, kun viimeisetkin raportit on saatu kasaan.  

    Pestiin pyritään valitsemaan kaksi henkilöä, joista vähintään toisella tulee olla PJ-valtakirja. Voit hakea pestiä yksin tai kaverin kanssa. Lisätietoja ja vapaamuotoiset pestihakemukset Ollille: olli.hurme@partio.fi