Rantalentisvuorot

EPT:n rantalentisvuorot järjestetään kesällä tiistaisin klo 16.30-18.30 Matinkylänrannan kentillä osoitteessa Koukkuniementie 1.

EPT:llä on varattuna kahden tunnin rantalentisvuorot 7.6.- 30.8.2022  joka tiistai klo 16.30-18.30. Käytössä on yksi kenttä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen pelaamaan käy Doodlen kautta, ilmoittauduthan aina viimeistään edellisviikon torstaina, jotta voimme tarvittaessa perua varauksen, mikäli jollekin illalle osallistujia ei olisi.

Vuoroille mahtuvat varmasti kaikki halukkaat pelaamaan. Mukaan tarvitset vain juomapullon, ja päälle urheiluun sopivat varusteet. Oman pallon saa toki ottaa mukaan, jos haluaa.

Kentät ovat vapaasti EPT:läisten lippukuntien ja partiolaisten käytössä yhdessä pelailuun ja höntsäilyyn. Mukaan voit ilmoittautua lippukunnan joukkueen kanssa tai tulla paikalle yksin pelailemaan muiden kanssa. Vuorot ovat EPT:läisille maksuttomia.

Rantalentisturnaus

Harjoitusvuorot huipentuvat elokuussa 14.8.2022 perinteiseen rantalentisturnaukseen Matinkylässä. Turnaus on kaikille avoin. Hallitseva mestari 2021 on Niipperin Nuolihaukat.

KUVA Petteri Ojala