Tarpojatapahtuma 28.5.

  EPT:n Tarpojatapahtuma järjestetään sunnuntaina 28.5. klo 12-14 Laserareenalla.

  Laserareena sijaitsee kauppakeskus Isossa Omenassa, 2.kerroksessa. Partiolaisille on varattu 4 peliä ja mukaan mahtuu maksimissaan 44 pelaajaa. Tapahtuma on ensisijaisesti espoolaisille partiolaisille ja tapahtuma on maksuton.

  Ensimmäinen peli alkaa klo 12, paikalla kannattaa siis olla jo 11.45. Viimeinen peli päättyy klo 14, jonka jälkeen tapahtuma päättyy.

  Yhden pelin kesto on noin 20 minuuttia ohjeistusten kanssa aikaa kuluu noin 30 min / peliporukka. Riippuen osallistujamäärästä, jokainen pelaaja pääsee pelaamaan ainakin kaksi peliä tapahtuman aikana. Pelien välillä on mahdollista pitää taukoa ja syödä esim. eväitä.

  Tapahtuman ajan meillä on käytössä oma tila. Tilasta löytyy naulakoita tavaroiden säilytykseen ja siellä voi syödä omia eväitä. Tapahtuman puolesta ei paikalla ole tarjottavaa, joten napatkaa omat eväät ja juomapullot tai halutessaan lippukunta voi kustantaa vartion eväät.

  Areenalla pelataan ulkojalkineissa ja lämmin tulee varmasti, joten nämä kannattaa ottaa huomioon pukeutumisessa. Hupparit ja neuleet kannattaa suosiolla jättää pois pelistä taukotilaan.

  Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki!

  Jokainen osallistuja ilmoittautuu tapahtumaan erikseen eikä yhteistä vartiokohtaista ilmoittautumista ole. Tarpojan voi ilmoittaa tapahtumaan joko hänen huoltajansa tai täysi-ikäinen johtaja lippukunnasta.

  Tapahtumaan voit ilmoittautua Kuksaan.fi/60936. Ilmoittautuminen on auki tiistaihin 23.5. saakka. Tapahtuma on ilmainen. Ilmaisten koulutusten/tapahtumien kohdalla laskutetaan 20 € maksu, mikäli ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan.

  Lisää Laserareenasta voit löytää täältä www.laserareena.fi/fi/.

  Artikkelin kuva Filip Eller