EPT:n syyskokous 25.10.22

KUTSU  

Tervetuloa Espoon Partiotuki ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen tiistaina 25.10.2022 klo 18.00 Partioasemalle.

Kokous on Partioasemalla kokoustila Torissa os. Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Valtakirjojen tarkistus alkaa jo klo 17.30.

Yhdistyksen kokousta voi seurata tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla kokouksen aikana ja etäosallistujilla on puheoikeus kokouksessa. Äänestää voi vain saapumalla Partioasemalle valtakirjan kanssa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouksessa hyväksytään vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio, valitaan puheenjohtaja vuodelle 2023 ja 4 hallituksen jäsentä kaudelle 2023–2024 sekä muut sääntömääräiset asiat.

Kokousmateriaalit on lähetetty lippukunnanjohtajalle sähköpostitse viikolla 41. Muistakaa tutustua materiaaliin lippukunnassanne ja kirjatkaa valtakirjaan, ketkä toimivat lippukuntanne virallisina kokousedustajina. Asioista päättävät ne kokousedustajat, jotka ovat paikalla kokouksessa.

Syyskokousta voi seurata etänä Teamsin kautta ja etäosallistujilla on puheoikeus kokouksessa. Kokousta pääsee seuraamaan bit.ly/EPTsyyskokous22.

Tervetuloa!   Toivoo Espoon Partiotuki ry:n hallitus  

Materiaalit

Artikkelin kuva: Alex Inkiläinen