Avoimet pestit: Hallituksen jäsen 2023-24

Hallituksen jäsen kaudelle 2023-24

Etsimme yhtä hallituksen jäsentä vuosiksi 2023-24 

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee, johtaa ja kehittää yhdistyksen toimintaa. Hallituksen jäsenen tehtävä on toimia aktiivisena osana EPT:n hallitusta. Hallitus on vastuussa yhdistyksen taloudesta ja vastaa toiminnastaan vuosikokoukselle. Hallituksen jäsenellä on yksi tai useampi vastuualue, joita ovat EPT:n tapahtumat, ryhmät sekä projektit. Hallituksen jäsen toimii oman vastuualueensa yhteyshenkilönä.

Hallituksen jäsenen tehtäviin yhteyshenkilönä kuuluu:

  • Vastuualueensa johtajan pestaaminen
  • Vastuualueensa yhteyshenkilönä toimiminen EPT:n hallituksen ja vastuualueen välillä
  • Vastuualueensa toiminnan tukeminen
  • Aktiivisen ja innostuneen hengen luominen vastuualueensa toimintaan

Erityisesti etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut vastaamaan EPT:n kämppätoiminnasta. EPT:llä on kämppä, Myllis, Nuuksiossa, jota vuokrataan pääsääntöisesti lippukuntien käyttöön. Hallituksen jäsen pääsee kehittämään kämppäryhmän toimintaa, rekryämään uusia toimijoita kämppäryhmään sekä suunnittelemaan mm. tulevia remontteja ja kunnostuksia kämpälle. Tovoimme henkilöltä intoa suunnitella uutta, panostaa kämpän huoltojen ja kunnostuksien suunnitteluun sekä käyttöasteen nostamiseen. Aiempaa kokemusta ei kämppätoiminnasta vaadita, asenne ratkaisee!

Tarjolla on uusia haasteita tyypille, joka haluaa lähteä vaikuttamaan ja johtamaan aluejärjestön toimintaa ja tekemään sitä parasta EPT:läistä partiota! Laita hommaan vapaamuotoinen hakemus ept(a)partio.fi, ilmoita kiinnostuksesi nykyiselle hallituksen jäsenelle tai tule paikalle kevätkokoukseen 21.3.2023. Paikka täytetään kevätkokouksessa 21.3.

Jos jokin jää vielä askarruttamaan ja haluaisit kuulla lisää, laita viestiä jollekin hallituksen nykyisistä jäsenistä, yhteystiedot

Artikkelin kuva: Veera Melvasalo