Avoimet pestit: Kämppäryhmän puheenjohtaja

  Tykkäätkö ulkoilusta? Tykkäätkö tehdä käsillä hommia, ehkä rakentaa jotain uutta? Toivoisitko että sinulla on kesämökki HSL linja-autolla saavutettavissa miltein kehä3 sisäpuolelta?

  Jos hetkenkin mietit että ehkä, niin meillä on sinulle ehdotus. Kämppäryhmä etsii puheenjohtajaa!

  Kämppäryhmän puheenjohtajan tehtävänä on johtaa kämppäryhmän toimintaa ja pitää yhteyttä hallituksen kämppätoiminnasta vastaavaan henkilöön. Tehtäviin kuuluu koordinoida kämppän ylläpitoa yhdessä kämppäryhmän kanssa ja suunnitella kämpälle huoltokeikkoja noin 1krt/kk, järjestää talkoot 2 krt/vuosi, kokoontua aktiivisesti noin 4krt/vuodessa kämppäryhmän toiminnan ylläpitämiseksi.

  Hakijalta toivoisimme kiinnostusta kämppätoimintaa kohtaan. EPT:n oma kämppä Myllis kaipaa lähitulevaisuudessa pientä kunnostusta ja tehtävässä pääseekin kehittämään kämppäryhmän toimintaa ja suunnittelemaan mm. tulevia remontteja ja uudistuksia kämpälle yhteistyössä muun ryhmän kanssa.

  Pesti ei vaadi aiempaa kokemusta partiokämpän ylläpidosta, sillä saat tueksesi osaavan ryhmän. Kiinnostus Mylliksen kehittämiseen riittää siis paremmin kuin hyvin 🛠

  Jos pesti ei juuri nyt sovi sulle, mutta tulee mieleen joku muu, joka voisi olla kiinnostunut, vinkkaa ihmeessä kaverille!

  Lisätietoa tehtävästä ja vapaamuotoiset pestihakemukset Eeville, eevi.tuomala@partio.fi

  Mylliksestä voi lukea lisää www.ept.fi/kamppa-myllis.

  Kuvassa EPT:n kämppä myllis