Avoimet pestit: 60 v. Gaalatoimikunta

  EPT:n juhlavuoden gaala etsii juhlahumusta innostuneita jäseniä mukaan gaalatoimikuntaan!

  Onko juhlien järjestäminen lähellä sydäntäsi? Pidätkö juhlavan ohjelman järjestämisestä, ruokalistojen suunnittelusta, tai oletko kenties intohimoinen tapahtumien visuaalisesta ilmeestä? Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, miltä ikimuistoinen juhlavuosigaala näyttää? Mikäli vastasit kyllä, olisi tässä sopiva pesti just sulle!

  EPT:n juhlavuosigaalaa vietetään itsenäisyyspäivänä 6.12. Gaalassa juhlistetaan EPT:n 60-vuotista taivalta, kiitetään vapaaehtoisia vuosien varrelta ja tietysti juhlitaan yhdessä parhaassa seurassa. Tänä vuonna gaala on isompi ja parempi kuin koskaan aiemmin, ja sen toteutukseen kaivataan just sun apua!

  Gaalatoimikunnan jäsenenä pääset vaikuttanaan siihen, EPT:n juhlavuosigaala on kaikille jäsenille ikimuistoinen. Gaalan suunnittelua on jo aloitettu, mutta suurin työ keskittyy syksylle ennen gaalaa. Suunnittelutyöhön sisältyy muun muassa ruokalistojen ja koristelujen suunnittelu, kutsuvieraslistan kokoaminen, sekä gaalan aikaisen ohjelman järjestäminen.

  Gaalatoimikunta kokoustaisi keväällä muutamia kertoja ja syksyllä noin joka toinen viikko. Toimikunnan tukena ovat EPT:n hallituksen yhteyshenkilöt Camilla ja Sarkku, sekä EPT:n työntekijä Aino.

  Mikäli pesti ei just nyt sovi sulle, mutta kaverillasi olisi visiota toteuttaa juhlavuoden toimintaa, vinkkaathan pestistä eteenpäin!

  Lisätietoa ja hakemukset Sarkulle tai Camillalle
  sara-maria.ronkko@partio.fi & camilla.finne@partio.fi