Vimma-viikonloppu

Kevään Vimma järjestetään 12.-14.4.2024. Lisätietoja tapahtumasta kuulet ensimmäisenä instasta @‌instavimma!

Heittäydy viikonlopuksi juhlahumuun ja kaiken maailman kissanristiäisten pyörteisiin ja ilmoittaudu mukaan Juhla-Vimmalle, kevään riemukkaimpaan samoajatapahtumaan! Yhdessä viikonlopussa pääset kokemaan vuoden eeppisimmät bileet aina Mikael Agricolan päivästä uudenvuodenaattoon.

Bileet starttaavat Leppävaaran Urheilupuiston parkkipaikalla, osoitteessa Vanha Maantie 15, ja paikalla tulee olla kello 16:30 perjantaina 12.4.2024. Muistathan, ettei näihin kekkereihin sovi saapua tyylikkäästi myöhässä. Parhaatkin juhlat päättyvät joskus ja paluu tapahtuu samaan paikkaan Leppävaaran Urheilupuistolle sunnuntaina 14.4.2024 kello 14.

Vimma on samoajien ikioma tapahtuma, joilla pääset hetkeksi irtautumaan pesteistä ja vastuista ja taas nauttimaan ohjelmaan osallistumisesta. Luvassa sopivissa määrin riehumista ja rentoutumista uusien ja vanhojen kavereiden kanssa.

Tapahtuma on toistaiseksi täynnä, halutessasi voit ilmoittautua varasijalle. Varasijalla olevaan osallistujaan otetaan erikseen yhteyttä, jos peruutuspaikkoja tulee. päivitetty 17.2.2024

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki ja paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on auki 1.4. saakka tai niin kauan kun paikkoja riittää – siispä RSVP jo tänään ja varmista paikkasi kevään parhaissa bileissä!

Vimma on EPT:n järjestämä tapahtuma samoajille (14-18 vuotiaille) joka järjestetään aina keväisin ja syksyisin. Tapahtumassa pääset pitämään hauskaa muiden nuorten kanssa Vimman vaihtuvien teemojen parissa. Vimmalle voit lähteä yksin tai kavereiden kanssa. Vimman aikana tutustuu varmasti uusiin tyyppeihin ja hauskanpito on taattu! Edellisen Vimman kuvia pääset katsomaan EPT:n kuvapankista.

Seuraa Vimmaa Instagramissa @instavimma ja Snapchatissa @vimmanevari.
#vimma #partioscout #espoonpartiotuki

KUVA Alex Inkiläinen
KUVA Emma Lahtinen