Koko EPT Pulkkailee ja lUMIVEISTOSKISA

Koko EPT pulkkailee

EPT täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Juhlavuosi aloitetaan yhdessä pulkkaillen. Saavu Olarin ruduksen mäkeen torstaina 15.2. kello 18. Nappaa mukaasi ryhmäsi tai partiokaverisi, tai saavu itseksesi. Ota mukaan myös pulkka tai muu laskuväline.

Illan aikana on luvassa:

  • Mäenlaskua
  • Lumiveistosten tekoa
  • Lämmintä juotavaa
  • Synttärikakkua

Pääset myös ensimmäisten joukossa näkemään vuoden juhlamerkin! Ja hei samoaja: kevään vimman ilmoittautumislinkki jaetaan mäellä, muutoin saat sen vasta seuraavana päivänä.

Lyhyesti:

Aika: torstai 15.2.2024 klo 18
Paikka: Olarin Ruduksen mäki (Olarinniityntie 10)
Kenelle: Kaikki espoolaiset ja kauniaislaiset partiolaiset iästä riippumatta
Ilmoittautuminen: Kuksaan.fi/68240. Varataksemme suunnilleen oikean määrän kakkua, ilmoita tulostasi kuksaan. Yhdellä ilmoittautumisella voit ilmoittaa koko ryhmäsi. Ilmoittautuminen päättyy 13.2.2024.
Kysymyksiä? paula.silfverberg(at)partio.fi vastailee mieluusti

Lumiveistoskilpailu

Tämän vuoden lumiveistoskilpailu järjestetään jälleen osin virtuaalisena. Tehkää ryhmänne kanssa kaikkein hienoin, säväyttävin tai erikoisin lumiveistos. Lumiveistoksen voi saapua tekemään 15.2. koko EPT pulkkailee –tapahtumaan tai sen voi valmitella ryhmän omassa koloillassa!

Tämän vuoden veistosten teemana on tietysti JUHLAT. Joukkue voi halutessaan käyttää työkaluja, kuten hiekkalaatikkolapioita. Lumiveistoksissa ei saa käyttää värejä, maaleja, paperia tai muita lisätarvikkeita, jotka veistoksen sulaessa muuttuvat roskaksi maahan.

Osallistu kilpailuun lähettämällä kuva!

Kilpailuaika 12.-18.2.2024. Kuvat veistoksista on jätettävä viimeistään sunnuntaina 18.2. klo 23:59.

Veistoksista pääsette äänestämään myöhemmin jaettavan lomakelinkin kautta. Äänestyksen voittanut ryhmä palkitaan!

KUVA Emma Lahtinen