Espoon Pinkki

Salapoliisi-Pinkki 01.10.2023

Kisan tulokset on julkistettu 16.10.2023. Tulokset löydät EPT: pilvipalvelusta. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa kisanjohtaja Venla, venla.koppa(ä)partio.fi.

Kisan tunnelmia voi ihastella valokuvien kautta, www.ept.kuvat.fi/kuvat/2023/Pinkki/. Valokuvia saa käyttää partiotoiminnassa ja oman toiminnan markkinoinnissa. Muistathan kuitenkin aina mainita kuvaajan nimen.

KUVA: Aarne Vihervuori

————————————————————————————————

Tervetuloa Vespan alueen lippukuntien järjestämään sudenpentukilpailu Salapoliisi-Pinkkiin 1.10.2023! Pinkki on leikkimielinen päiväkilpailu Kasavuoren ulkoilualueen maastossa sudenpennuille, ensimmäisen vuoden seikkailijoille ja perhepartiolaisille. Päivän aikana kävellään merkitty rata ja tehdään rasteilla hauskoja tehtäviä. Ryhmän mukana kulkee oma johtaja tai muu tuttu aikuinen. 

Kilpailun ilmoittautuminen päättyi 15.9.2023. Ennakko-ohjeet ja lähtölistat on lähetetty sähköpostitse joukkueen ilmoittaneille henkilöille sekä saattajaksi ilmoitetuille henkilöille 18.9.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä sähköpostitse: papa.toimisto@partio.fi tai puhelimitse 09 8865 1200. Muistathan tehdä peruutuksen, peruutuspaikkoja tarjotaan jonossa oleville joukkueille. Peruutusehtojen mukaisesti ilmoittautumisajan jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan, ellei joukkue/lippukunta löydä itselleen sijaista. Ilmoita osallistujamuutoksesta toimistolle. Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan.

Huom! Pinkin osallistujamäärä on toistaiseksi täynnä. Olemme määritelleet kisalle osallistujamäärän, jonka puitteissa pystymme järjestämään turvallisen ja laadukkaan kisan. Olemme olleet sähköpostitse yhteydessä jonossa oleviin joukkueisiin ja tarjoamme heille peruutuspaikkoja, jos sellaisia vapautuu.

Kilpailukutsu on julkistettu ja siihen voit tutustua tarkemmin EPT:n pilvipalvelussa.

Suositeltu ryhmäkoko on 5-8 kisaajaa, jotta jokaiselle löytyy rasteilla tekemistä. Jos ryhmästä on lähdössä enemmän lapsia, suosittelemme lämpimästi jakautumista kahteen ryhmään ja ilmoittamaan mukaan kaksi joukkuetta.

Kilpailu alkaa porrastetusti klo 8-10 välillä ja päättyy klo 16 mennessä. Kisassa tarjotaan lämmin ateria. Tämän lisäksi mukaan on hyvä varata omaa pientä evästä.

Ennakkotehtävänä joukkueenne pääsee valmistamaan itselleen kyltin kisapäivää varten. Tämän voitte yhdessä askarrella esim. kisaa edeltävällä viikolla kokouksessanne. Tarkemmat ohjeet kyltistä tulevat kisakirjeen mukana.

Kilpailu järjestetään suomeksi. Ilmoitathan, jos toivot meidän kääntävän rastikäskyt ruotsiksi tai englanniksi.

Tervetuloa mukaan! Terveisin Vespan lippukunnat ja kisanjohtajat Ville & Venla

ville.inkinen(ä)partio.fi, venla.koppa(ä)partio.fi)

KUVA Emma Lahtinen

Pinkki on leikkimielinen päiväkilpailu sudenpennuille, ensimmäisen vuoden seikkailijoille ja perhepartiolaisille. Päivän aikana kävellään merkitty rata ja tehdään rasteilla hauskoja tehtäviä. Ryhmän mukana kulkee oma johtaja tai muu tuttu aikuinen.