EPT klubi

18.5.2023 Espoossa
Klubi järjestetään jälleen helatorstaina Otaniemessä. Tule mukaan viettämään mukavaa päivää EPT-tuttujen kanssa lajikokeilujen ja hengailun parissa.

Klubin lajikokeilut toteutetaan yhteistyössä Otaniemessä toimivien AYY:n opiskelijakerhojen kanssa. Klubin osallistujat pääsevät valitsemaan kolmesta hauskasta ja liikunnallisesta vaihtoehdosta: frisbeegolf, kroketti ja boulderkiipeily. Huom. Kiipeilyyn tarvitset mukaan omat kiipeilykengät.

Lajikokeilujen jälkeen kokoonnutaan kaikki Otaniemen rantasaunalle saunomaan, paljuilemaan ja syömään.

Lajikokeilut alkavat klo 14 aikoihin ja saunalle siirrytään klo 16 aikaan. Tarkempi aikataulu ja kokoontumispaikat lajeittain ilmoitetaan osallistujille pari päivää ennen klubia. Halutessasi voit saapua myös suoraan saunalle osallistumatta mihinkään lajiin.

Tervetuloa virkistäytymään ja kerrankin vain osallistumaan! Klubi on suunnattu kaikille EPT:läisillä samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki!

Ilmoittautudu mukaan Kuksaan.fi/56970! Ilmoittautua mukaan voit 14.5. saakka. Ilmoittautumislomakkeella pääset ilmoittamaan kiinnostuksesi lajeihin tai voit ilmoittautua mukaan vain saunaan ja iltahengailuun.

Tapahtuma on tarkoitettu EPT:läisille yli 15 vuotiaille partiolaisille, johtokolmikoille sekä EPT:n luottiksille. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumisen voi perua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Tapahtuman osallistujalta laskutetaan 20 € maksu, mikäli ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan päätyttyä tai ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan.