EPT klubi

Ilmoittaudu nyt mukaan kuksaan.fi/50451! Ilmoittautuminen päättyy 19.5.22.

Tervetuloa 26.5.2022 EPT klubille Otaniemeen viettämään hauskaa aikaa partiokavereiden kanssa! EPT klubilla on tiedossa hyvää ohjelmaa, saunaa, ruokaa ja vapaata hengailua kavereiden kanssa.

Tänä keväänä klubilla on tarjolla lajikokeiluja ja nyt on ainutkertainen mahdollisuus lähteä testaamaan uusia juttuja. Tarjolla on: Tankotanssia, bolderointia, sprinttisuunnistusta ja kahvitasting. Lue lisää alta!

Lajikokeilut eivät vaadi ennakkotietoa. Mukaan täytyy napata ainoastaan urheilulliset vaatteet! Tämän jälkeen saunotaan yhdessä Otaniemen rantasaunalla ja syödään hyvää ruokaa. EPT pidättää oikeudet lajimuutoksiin. 

Lajit starttaavat noin 14.30 ja sauna lämpiää klo 16.00 alkaen. Halutessasi voit osallistua koko päivän ohjelmaan, vain lajikokeiluun tai saunailtaan. Ihan omien menojen mukaan!

Tapahtuma on tarkoitettu EPT:läisille yli 15 vuotiaille partiolaisille, johtokolmikoille sekä EPT:n luottiksille. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumisen voi perua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Tapahtuman osallistujalta laskutetaan 20 € maksu, mikäli ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan.

Tapahtuma on hyvä tapa treffata tuttuja partiokavereita! Paikalle saa saapua koko johtajiston voimin, kaverin kanssa tai sitten ihan itsekseen.

IIlmoittaudu nyt mukaan kuksaan.fi/50451! Ilmoittautumisessa valitaan lajikokeilu. Mieti valmiiksi mikä laji sinua kiinnostaa, sillä paikat tullaan täyttämään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 19.5.22.

LISÄTIETOA LAJEISTA

Sprinttisuunnistus – Vauhdin hurmaa pitkin Otaniemen katuja

Paikka: Otaniemen Rantasauna, os. Jämeräntaival 5. Saunalta hölkötellään lähtöön Otarantaan. Tavarat voi jättää treenin ajaksi saunalle odottamaan.

Aika: Yhteislähtö Rantasaunalta klo 15. Suunnistamaan voi lähteä myös omaan tahtiin illan mittaan niin pitkään, kunnes rastit haetaan pois. Kartan saa Rantasaunalta.

Päälle lenkkivaatteet ja mukaan karttamuovi (jos omistat). Suunnistamisen jälkeen pääsee Rantasaunalle suihkuun ja saunomaan. Tarjolla on kolme eri pituista rataa (radat linnuntietä 3,6 km, 2,3 km ja 1,1 km), joista saa halutessaan suunnistaa myös useamman. Radat ovat maaliskuun Polisprintistä.

Teekkarisuunnistajien kartat ja radat tarjoavat suunnistamisen riemua Otaniemessä. Etukäteen kannattaa tutustua sprinttisuunnistuksen karttamerkkeihin ja kiellettyihin alueisiin esim. Suunnistusliiton sivuilta. Sprinttisuunnistuksessa on hyvä muistaa, että kartta määrää mistä saa mennä ja mistä ei.

Tankotanssi – Pyörähdä tankotanssin maailmaan

Paikka: Otanko, os. Jämeräntaival 1. Kerhotila kerrostalon alakerrassa.

Aika: 14.30–15.45

Päälle vaatteet, joissa on lyhyet hihat ja lyhyet lahkeet (esim. toppi ja shortsit). Paljas pinta auttaa pysymään tangolla. Mukaan vesipullo ja pieni pyyhe tangon pyyhkimiseen. Varsinaisia pukuhuoneita ei ole, treenivaatteet kannattaa vaihtaa päälle jo kotona. Suihkuun pääsee Rantasaunalla tunnin jälkeen.

Otangolla pääset osallistumaan 75 minuutin ohjatulle tankotanssin kokeilutunnille. Lajikokeilussa tehdään helppoja liikkeitä ja tutustutaan lajiin. Tunnille mahtuu 15 osallistujaa. Tunnille voi osallistua, vaikkei olisi aikaisempaa kokemusta lajista.

Boulderointi – Kiipeä kuin oranki

Paikka: Oranki, os Jämeräntaival 3. Kerhotila kerrostalon alakerrassa. Sään salliessa ulkoseinämät Otaniemessä, yhteislähtö rantasaunalta.

Aika: 14:30-16:00

Päälle vaatteet, joilla on mukava liikkua. Esim. t-paita ja shortsit tai juoksuhousut. Ulkona ollessa kannattaa mennä lämpötilan mukaan. Mukaan vesipullo. Varsinaisia pukuhuoneita ei ole, treenivaatteet kannattaa vaihtaa päälle jo kotona. Suihkuun pääsee Rantasaunalla tunnin jälkeen.

Lajikokeilussa tehdään helppoja liikkeitä ja tutustutaan lajiin. Tunnille mahtuu 6 osallistujaa. Tunnille voi osallistua, vaikkei olisi aikaisempaa kokemusta lajista.

Kahvinmaistelu

Aalto Bloom on uusi Otaniemen kahvikerho, jonka maisteluissa pääset tutustumaan kahvin saloihin entistä syvemmin, olit sitten joka päivä kahvia viisi kuppia juova suurkuluttaja tai enemmän teen juoja. Maistelussa pääset useiden erilaisten kahvien maistamisen lisäksi kuulemaan niistä asiaan perehtyneeltä kerholaisilta sekä kertomaan omat mielipiteesi joka kahvista. Opit myös, miten kahvia kannattaa maistella, jotta aromit irtoavat kaikkein parhaiten!

Suoraan saunomaan!

Jos mikään yllä olevista lajeista ei houkuttele sinua, tai et esimerkiksi töiden vuoksi ehdi mukaan, voit saapua myös suoraan Rantasaunalle. Saunalla on tarjolla ruokaa ja sauna on kuumana. Saunalle voi saapua oman aikataulun mukaan klo 16 alkaen. Ja jos myöhemmin vielä kiinnostaa urheilla, Rantasaunalta saa sprintin karttoja.