K18 -illat

EPT:n alueen vaeltajille ja aikuisille, eli yli 18-vuotiaille, järjestetään vuoden aikana 2–3 K18-iltaa eri teemoilla.

Helmikuun K18-illassa osallistutaan Paint&Party -tapahtumaan, joka kulkee myös nimellä Paint and wine. Tapahtumassa maalataan ohjaajan johdolla upeat taideteokset ja illan päätteeksi oman maalauksen saa ottaa mukaansa. Maalaamista siivittämään baarista voi valita itselleen sopivaa luontijuomaa.

Hinta Paint&Party-iltaan on EPT:n osallistujille 30 €. Hinta sisältää ohjauksen ja välineet sekä pientä snack-tarjoilua, baari on avoinna omakustanteisesti. Huomioithan, että tilaan ei saa tuoda omia juomia.Paikkoja on rajoitetusti.

  • Paikka: Studio & Bar, Eerikinkatu 11
  • Aika: tiistai 21.2. klo 18-20
  • Ilmoittaudu: Kuksaan.fi/58062, ilmoittautuminen auki 17.2. saakka.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumissamme maalaat ohjatusti vaihe vaiheelta ikioman taideteoksesi nauttien rennosta ilmapiiristä ja luovuutta edistävistä virvokkeista. Toiseen käteen sivellin, toiseen lasillinen lempijuomaasi. Täydellistä! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. Lue lisää: https://www.paintparty.fi/ 

KUVA Alex Inkiläinen

Iltoja järjestää ja koordinoi hallitus. Näiden iltojen tavoitteena on tarjota ohjelmaa ja EPT-kavereita myös aikuisille, mikä auttaa jaksamaan pesteissä. Seuraavat illat tullaan järjestämään elokuussa ja marraskuussa.

Lisäksi vaeltajille ja aikuisille suunnattuja tapahtumia ovat EPT-klubi, urheilutoiminta sekä Gaala.