EPT Gaala

Tervetuloa EPT Gaalaan 2.12.2023!

On aika juhlia espoolaista ja kauniaislaista partiotoimintaa! Luvassa on vanhojen ja uusien tuttujen tapaamista, hyvää ruokaa ja ohjelmaa.

EPT:n hallitus haluaa kiittää luottiksia, tapahtumien tekijöitä, johtokolmikoita ja johtajia kuluneesta partiovuodesta ja kutsuu kaikki juhlimaan yhdessä lauantaina 2.12.2023 klo 18 alkaen Matinkylän Pirttiin (Keskipäivänkuja 4).

EPT Gaala on hallituksen järjestämä juhlaillallinen EPT:n luottiksille, tapahtumien tekijöille, Espoon ja Kauniaisten alueen lippukuntien johtokolmikoille, ja yli 15-vuotiaille EPT:läisille partiolaisille kiitoksena kuluneesta toimintavuodesta. Gaalassa jaetaan perinteisesti myös EPT:n ansiomerkkejä.

Ilmoittaudu Kuksassa viimeistään 19.11.2023, kuksaan.fi/56976! Juhlan pukukoodi on tumma puku, partiohuivi ja ansiomerkit. Gaala on osallistujille ilmainen.

EPT:n ansiomitalit

Espoon Partiotuki ry:n ansiomitalit on tarkoitettu kannustukseksi ja kiitokseksi partiolaiselle, joka on ansioitunut EPT:n partiotoiminnassa. Ansiomitalien saajilta edellytetään esimerkillistä toimintaa ja positiivista asennetta EPT:n toimintaa kohtaan. Jaossa ovat EPT pronssinen, hopeinen ja kultainen ansiomitali.

EPT:n ansiomitalit jaetaan Gaalassa 2.12. tai sen jälkeen sovitusti. Hae ansiomitalit viimeistään 19.11.2023 sähköpostilla, osoite: ept@partio.fi. Hakulomakkeen löydät ept.fi/materiaalit ja kohdasta ansiomerkit.  

KUVA Alex Inkiläinen