Espoon Pinkki

Peikko-Pinkki 6.10.2024

Tervetuloa Tammen alueen lippukuntien järjestämään sudenpentukilpailu Peikko-Pinkkiin 6.10.2024! Pinkki on leikkimielinen päiväkilpailu Tapiolan keskustan liepeillä sudenpennuille, ensimmäisen vuoden seikkailijoille ja perhepartiolaisille. Päivän aikana kävellään merkitty rata ja tehdään rasteilla hauskoja tehtäviä. Ryhmän mukana kulkee oma johtaja tai muu tuttu aikuinen. 

Ilmoittaudu nyt mukaan! Kilpailuun ilmoittaudutaan kahdessa portaassa:

  • Espoolaiset ja kauniaislaiset lippukunnat voivat ilmoittautua kisaan 12.8.–20.9.2024.
  • Muut lippukunnat voivat ilmoittautua mukaan 16.–20.9.2024.

Kisaan ilmoittaudutaan Kuksan kautta: Kuksaan.fi/66180. HUOM! Yksi ilmoittautuminen per kisajoukkue!

Kilpailukutsu on julkaistu 14.8. sen pääset lukemaan EPT:n pilvipalvelusta.

Koska kyseessä on Espoon Partiotuen ja sen jäsenlippukuntien järjestämä kilpailu, ovat EPT:läiset lippukunnat etusijalla. Paikkoja espoolaisille ja kauniaislaisille ryhmille on varattu 80, jonka jälkeen avataan vielä 20 paikkaa, joille voivat ilmoittautua myös muualta tulevat ryhmät. Paikat täytetään edellä mainitut seikat huomioiden ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ennakko-ohjeet ja lähtölistat lähetetään sähköpostitse joukkueen ilmoittaneille henkilöille sekä saattajaksi ilmoitetuille henkilöille lauantaina 21.9.2024.

KUVA: Aarne Vihervuori

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä sähköpostitse: papa.toimisto@partio.fi tai puhelimitse 09 8865 1200. Muistathan tehdä peruutuksen, peruutuspaikkoja tarjotaan jonossa oleville joukkueille. Peruutusehtojen mukaisesti ilmoittautumisajan jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan, ellei joukkue/lippukunta löydä itselleen sijaista. Ilmoita osallistujamuutoksesta toimistolle. Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan.

Suositeltu ryhmäkoko on 4–8 kisaajaa, jotta jokaiselle löytyy rasteilla tekemistä. Jos ryhmästä on lähdössä enemmän lapsia, suosittelemme lämpimästi jakautumista kahteen ryhmään ja ilmoittamaan mukaan kaksi joukkuetta. Ryhmän johtaja voi myös tuoda kisaan suuremman joukkueen, mutta silloin hänen on itse huolehdittava tehtävien jakautumisesta tasaisesti sekä mahdollisista vaihtoehtoisista aktiviteeteista tehtäväsuoritusten aikana.

Kilpailu alkaa porrastetusti klo 8–10 välillä ja päättyy klo 16 mennessä. Kisassa valmistetaan itse lämmin ateria. Tämän lisäksi mukaan on hyvä varata omaa pientä evästä.

Ennakkotehtävänä joukkueenne pääsee tekemään itselleen kyltin kisapäivää varten. Tämän voitte askarrella yhdessä esim. kisaa edeltävällä viikolla kokouksessanne. Tarkemmat ohjeet kyltistä tulevat ennakko-ohjeen mukana 21.9.2024.

Kilpailu järjestetään suomeksi. Ilmoitathan, jos toivot meidän kääntävän rastikäskyt ruotsiksi tai englanniksi.

Tervetuloa mukaan! Terveisin Tammen alueen lippukunnat sekä kisanjohtajat Emma & Elli (emma.lahtinen(ä)partio.fi, elli.vaajoensuu(ä)partio.fi)

PS. Tekijäksi vaikkapa rastille, huoltoon, herneidenlaskentaan tai markkinointiin pääset ilmoittautumalla tänne: Kuksaan.fi/72994

KUVA Emma Lahtinen

Pinkki on leikkimielinen päiväkilpailu sudenpennuille, ensimmäisen vuoden seikkailijoille ja perhepartiolaisille. Päivän aikana kävellään merkitty rata ja tehdään rasteilla hauskoja tehtäviä. Ryhmän mukana kulkee oma johtaja tai muu tuttu aikuinen.