Vimma

EPT:n Vimma-ryhmän tapahtumat ovat suunnattu espoo- ja kauniaislaisille samoajaikäisille, ja sitä hieman nuoremmille partiolaisille (noin 14-18-vuotiaille). Vimma-ryhmä järjestää viihdyttävää ja monipuolista ohjelmaa kahtena viikonloppuna vuodessa.

Seuraava Vimma-viikonloppu on 26. – 28.10.2018. Oletko valmis lähtemään viikonlopun mittaiselle elämysmatkalle? Tiedossa on niin päräyttäviä kisoja kuin uhkeita bileitä. Kannattaako jättää väliin? No ei todellakaan! Tuu kokemaan vuoden paras partiotapahtumasi. Ilmoittaudu mukaan 1.10. mennessä Kuksassa: kuksaan.fi/22632

Seuraa Vimmaa Instagramissa @instavimma ja Snapchatissa @vimmanevari.
#mikämikävimma #ept #partioscout

Vuonna 2019 vimmailut jatkuvat

Suositut vimma-viikonloput jatkuvat myös ensi vuonna. Merkkaa siis jo kalenteriisi tärkeät päivämäärät:
12. – 14.4.2019 kevään vimma-viikonloppu ja 11. – 13.10.2019 syksyn vimma-viikonloppu.

 

vimma-viikonloppuHaluaisitko mukaan Vimma-ryhmään?

Vimma-ryhmä hakee uusia kasvoja ja tekijöitä legendaariseen joukkoonsa! Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa tulevien viikonloppujen ja iltamien sisältöön puhumattakaan huikeista kokemuksista upean (ja myöskin vaatimattoman) Vimma-ryhmän kanssa. Jos kiinnostuit itse tai haluat ilmiantaa kaverisi ota yhteyttä kirsi.heinio@gmail.com. Kerro, miksi juuri Sinä tai kaverisi olisi ehdoton lisä Vimma-ryhmään. Hakijan on oltava vähintään 17-vuotias.