Vimma

EPT:n Vimma-ryhmän tapahtumat ovat suunnattu espoo- ja kauniaislaisille samoajaikäisille, ja sitä hieman nuoremmille partiolaisille (noin 14-18-vuotiaille). Vimma-ryhmä järjestää viihdyttävää ja monipuolista ohjelmaa kahtena viikonloppuna vuodessa.

Seuraava Vimma-viikonloppu on teemalla Mikä-Mikä-Vimma 13. – 15.4.2018 Kattilaniemen leirikeskuksessa Espoossa. Viikonlopun hinta on 30 euroa / henkilö. Ilmoittaudu mukaan 4.4.2018 mennessä Kuksassa: kuksaan.fi/19094

Seuraa Vimmaa Instagramissa @instavimma ja Snapchatissa @vimmanevari.
#mikämikävimma #ept #partioscout

Merkkaa myös jo kalenteriisi syksyn Vimma-viikonloppu, joka on 26. – 28.10.2018 Märkiön leirikeskuksessa Hyvinkäällä. Lisätiedot ja ilmolinkku tulevat tälle sivulle lähempänä tapahtumaa.

 

vimmaviikonloppu

Haluaisitko mukaan Vimma-ryhmään?

Vimma-ryhmä hakee uusia kasvoja ja tekijöitä legendaariseen joukkoonsa! Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa tulevien viikonloppujen ja iltamien sisältöön puhumattakaan huikeista kokemuksista upean (ja myöskin vaatimattoman) Vimma-ryhmän kanssa. Jos kiinnostuit itse tai haluat ilmiantaa kaverisi ota yhteyttä kirsi.heinio@gmail.com. Kerro, miksi juuri Sinä tai kaverisi olisi ehdoton lisä Vimma-ryhmään. Hakijan on oltava vähintään 17-vuotias.