lUMIVEISTOSKISA

LUMIVEISTOSKISA 12.3.2023

EPT:n vuosittainen perinne, odotettu ja huikea Lumiveistoskilpailu on täällä taas! Kilpailu pidetään 12.3. Tapiolan Silkkiniityllä (Menninkäisentie 8, 02110 Espoo). Kilpailu alkaa kello 11.00.

Tule laumasi, vartiosi, ryhmäsi tai partiokavereidesi kanssa tekemään hienoin lumiveistos, kerro taideteoksesta tuomaristolle ja ehkä voitte voittaa! Lumiveistoskisa on erityisesti sudenpennuille, seikkailijoille ja perhepartiolaisille suunnattu kilpailu.

Silkkiniityllä herkullisia muurinpohjalettuja meille paistaa Tapiolan Metsänkävijät, ota vähän käteistä tai mobilepay mukaan (lettu 3e + kermavaahto ja hillo 0,5e)

Ilmoita ryhmäsi kilpailuun! Ilmoittautua mukaan voi 11.3.23 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa: Kuksaan.fi/59110. Huom! Yksi ilmoittautuminen per ryhmä!

Kisassa jokainen kilpailujoukkue saa oman lumikasan, jonka lumi on käytettävissä veistokseen. Kilpailuajan päätyttyä arvovaltainen tuomaristo käy tekemässä kierroksen, jolloin jokainen joukkue esittelee oman teoksensa.

Lumiveistokseen tarvittava lumi löytyy paikan päältä. Mukaan joukkue voi halutessaan varata työkaluja, kuten vaikka hiekkalaatikkolapioita. Lumiveistoksissa ei saa käyttää värejä, maaleja, paperia tai muita lisätarvikkeita, jotka veistoksen sulaessa muuttuvat roskaksi maahan.

Mukaan voi varata pientä evästä ja kuumaa juomaa, jotka voi nauttia kisan ohessa tai sen jälkeen. Lisäksi paikan päältä voi ostaa lettuja!

KUVA Emma Lahtinen