Lumiveistoskisa

lumiveistoskisaHAUSKA TALVINEN KISA KAIKILLE SUDENPENNUILLE JA MUILLE LAPSENMIELISILLE

Tule laumasi/ryhmäsi kanssa lumiveistoskisaan ja talviriehaan Leppävaaran urheilupuistoon sunnuntaina 11.2. klo 10-11 os. Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo. Ilmoita laumasi/ryhmäsi mukaan Kuksassa 9.2. mennessä:  kuksaan.fi/18706
Lumiveistoskilpailun teemana on Euroopan Unionin kulttuuriperinnön teemavuosi #EuropeForCulture. Veistoksien aiheena on siis kulttuuriperintö muodossa tai toisessa.

 

Jokainen kilpailujoukkue saa oman lumikasan, jonka lumi on käytettävissä veistokseen. Kilpailuajan päätyttyä arvovaltainen tuomaristo käy tekemässä kierroksen, jolloin jokainen joukkue esittelee oman teoksensa. Tämän jälkeen julistetaan kisan voittajat.

Kilpailun pääkriteerit ovat: hauskuus ja oivaltavuus sekä joukkueen yhteistoiminta. Kilpailussa saa käyttää halutessaan lauman/ryhmän mukanaan tuomia työkaluja kuten vaikka hiekkalaatikkolapioita.
Pakatkaa siis mukaan lapiot, ämpärit sekä mukit ja tulkaa viettämään talvipäivää leikkimielisen kisailun merkeissä.
Lumiveistoksissa ei saa käyttää värejä, maaleja, paperia, tai muita lisätarvikkeita, jotka veistoksen sulaessa muuttuvat roskaksi maahan. Lumitilanne on hieman haastava säistä johtuen, joten hirvittävän kolossaalisia taideteoksia ei välttämättä pysty toteuttamaan.

Talviriehaan ja lumiveistoskisaa katsomaan ovat tervetulleita perheen pienimmät, vanhemmat ja vaarit mummoista nyt puhumattakaan. Kaikki toiminnot järjestetään lumitilanteesta huolimatta. Tapahtuma on osa Leppävaaran Lions Clubien talviriehaa, joten urheilupuistossa on kaikenlaista ohjelmaa tarjolla klo 10 – 14. Talviriehan ohjelmassa on mm. poniajelua, ratsastusta, lasten hiihdot, mönkijäajelua, VPK:n näytöksiä, arpajaiset, Kasevan hyppytorni, Fressin talvijumppa, kahvila, grillimakkaraa, hernesoppaa ja tietenkin partiolettuja!

Ömppa

Autolla saapuville parkkipaikkoja on tarjolla hieman rajoitetusti, mutta yleensä Laurea-AMK:n /vanhan kirjaston parkkipaikalla on ollut tilaa.

Osallistu tapahtumaan myös facebookissa

LISÄTIETOJA: Annukka Debenjak-Ijäs, Leppävaaran Korvenkävijät
annukka.debenjak@gmail.com, Puh. 044-0118071.

.