Espoon Pinkki

Sudenpennuille ja ensimmäisen syksyn seikkailijoille tarkoitettu päiväkilpailu Pinkki järjestetään sunnuntaina 7.10.2018. Päivän aikana kuljetaan kisavartiossa saattajan kanssa maastoon merkitty rata, jonka varrella on hauskoja ja opettavaisia tehtäviä. Päivä on hauska kokemus niin osallistujille kuin saattajillekin: Pinkissä ei hymy hyydy.

Sudenpennut ja seikkailijat pääsevät näyttämään rasteilla omat kykynsä saattajan toimiessa tukena ja turvana päivän ajan. Jokainen kisavartio tarvitsee mukaansa vähintään yhden 18-vuotiaan johtajan, joka huolehtii ryhmän koossa pysymisestä ja avustaa tarvittaessa.

Tänä vuonna Pinkin rasteilla ratkotaan ympäristöaiheisia tehtäviä koko sudenpentulauman voimin, ja tehdään samalla ympäristönsuojelu-jälki. Ilmoita ryhmäsi mukaan kisaan Kuksassa 4.6. – 16.9. välisenä aikana: kuksaan.fi/21104. Osallistumismaksu on 30 euroa / vartio.
Tarkemmat ohjeet kisasta löydät Pinkin kisakutsusta.

Kiperiin kysymyksiin saat vastauksen sähköpostitse osoitteesta annukka.debenjak@partio.fi sekä tätä sivulta, joholle  joille päivitämme kisatietoja kesän 2018 aikana.

Vuoden 2017 Pinkin tunnelmia pääset katsomaan EPT:n kuvapankista.