Kämppä

EPT vuokraa kämppää, joka sijaitsee Espoon Myllyjärvellä. Varauksen voi tehdä varauslomakkeella, sähköpostitse: ept(a)partio.fi tai puhelimitse p. 040 455 4244.

Partion jäsenten vuokrahinnat: yhden illan vuokra 20€, viikonlopun vuokra 70 € ja lisävuorokaudet 10 €/vrk. Ei-partiolaisille hinnat ovat kaksinkertaiset ja varaajan pitää olla vähintään 18-vuotias. Varatun kämpän peruutuksen voi tehdä kustannuksitta kaksi viikkoa ennen käyttöaikaa. Muussa tapauksessa laskutetaan täysi vuokrahinta.

Avaimen lainauksen säännöt:

Kämpän avain noudetaan varausviikolla EPT:n toimistolta Partioasemalta (Töölönkatu 55, 00250 Helsinki, 2krs.) piirin toimiston aukioloaikoina ma-ke ja pe kello 9-16 sekä to kello 9-18. Avaimet voidaan myös järjestää varaajalle toimiston aukioloaikojen ulkopuolella. Aukioloajoissa voi olla poikkeuksia pyhäpäivien läheisyydessä ja kesällä. Avain on palautettava viimeistään keskiviikkona vuoronjälkeisellä viikolla. Muista tutustua Mylliksen kayttohjeeseen ja pelastusuunnitelmaan ennen kämpälle menoa.

Alkoholin ja muiden päihdyttävien aineiden käyttö on Mylliksellä kielletty. EPT voi tehdä tarkastuksen Mylliksellä järjestettävään tapahtumaan.

 Tärkeää Mylliksen kayttohjeet ja
pelastusuunnitelma
Sijainti Espoon Nuuksio, Velskolantie 90, 02740 ESPOO
Osoite ohjaa risteykseen, josta kämpälle käännytään.
Kämppätiellä ei ole nimeä, Saab-tietä vastapäätä.
Myllyjärven rannalla Pakankylässä.
Kulkuyhteydet Katso: www.reittiopas.fi
Henkilöautolla n. 100 m päähän
Sähkö on
Valaistus sähkö
Lämmitys sähköpatterit ja takka
Sauna ei
Kaivo on noin 50 m päässä
Makuutilat laverit noin 10 hengelle, ei patjoja
Liesi sähköliesi ja uuni
Kylmäsäilytys iso jääkaappi
Muuta keittiökalustoa kohtuullisesti
wc-paperia on
 Hinta
Vuosi 2017: yhden illan vuokra 20€,
viikonlopun vuokra 70 € ja lisävuorokaudet 10 €/vrk.
Ei partiolaisille hinnat ovat kaksinkertaiset.
Peruuttaessasi 2 vrk ennen varausta varatun
viikonlopun hintaa ei tarvitse maksaa.

Varauksen voi tehdä varauslomakkeella, sähköpostitseept(a)partio.fi tai puhelimitse p. 040-4554244. Kämppän ominaisuuksista osaa kertoa kämppäisäntä Mikko Laakkonen p. 045 8685647.