Ryhmät

Espoon Partiotuen toiminta on jaettu hallituksen lisäksi viidelle toiminnalliselle ryhmälle, jotka ovat Vimma-,  Kämppä-, Sudenpentu-, Viestintä-  ja Hallintoryhmä. Ryhmien toimintaan pääset parhaiten perehtymään ottamalla yhteyttä joko kyseisen ryhmän puheenjohtajaan, EPT:n toimistolle tai hallitukseen. Tervetuloa mukaan!

Vimma-ryhmä

Vimma-ryhmän tarkoituksena on järjestää espoolaisille samoaja- ja vaeltajaikäisille johtajille eli 14-22-vuotiaille viihdyttävää, monipuolista sekä partio-ohjelman mukaista ohjelmaa.  Alunperin kesäleiristä liikkeelle lähtenyt vimmailu näkyy muutaman kerran kaudessa toimintaa täynnä pursuavina viikonloppuina. Vimma-ryhmän puheenjohtaja on Kirsi Heiniö ja hallituksen yhteyshenkilö Miika Raki.
Ryhmän jäsenet: Kirsi Heiniö (pj), Maisa Laitinen, Jenna Kallunki, Kari Keskitalo, Martta Jämsén, Henri Kekäläinen, Petrus Holm, Anssi Tukiainen, Maija Arimo, Tommi Raudasoja, Laura Aalto, Lotta Konttas, Santtu Koste ja Kirsi Heiniö.

Sudariryhmä

Sudariryhmä tukee lippukuntien sudenpentutoimintaa järjestämällä tapahtumia, joihin laumojen on helppo osallistua. Tapahtumien lisäksi ryhmä järjestää laumanjohtajille koulutusta tarpeen mukaan sekä mahdollisuuksia tavata muita laumanjohtajia ja vaihtaa kokemuksia. Ryhmän puheenjohtaja on Saana Laukkanen ja hallituksen yhteyshenkilönä Kasperi Tulkki.

Espoon Pinkki on sudenpentujen päiväkilpailu lokakuussa. Sen järjestysvuoro kiertää alueittain.

Lumiveistoskilpailu järjestetään helmi-maaliskuussa lumitilanteen niin salliessa. Joinain vuosina ollaan kisattu hiekkalinnakilpailuissa toukokuussa. Lisäksi toukokuussa järjestetään sudenpentujen Meriretki, päivän mittainen retki merihenkisellä teemalla.

Sudenpenturyhmän tapahtumista voit bongata ryhmämme iloisen maskotin Ömpän.

Meillä sudenpenturyhmässä meno on rentoa ja osallistuminen vapaaehtoista. Kaikki saavat tehdä kivoja juttuja kiinnostuksenkohteidensa ja aikataulujensa puitteissa. Mukaan mahtuu aina uusia kasvoja! Ota yhteyttä johonkin ryhmämme jäsenistä! Voit kertoa myös toiveita siitä, millaista toimintaa haluaisit ryhmämme järjestävän tulevaisuudessa.

Sudariryhmän johtajana toimii Saana Laukkanen, saanalaukkanen@gmail.com. Muut ryhmän jäsenet ovat Marja Laukkanen, Kristiina Lahti, Niina Lietzen, Jukka Autio ja Anna-Maria Kukkonen.

Kurkkaa sudenpenturyhmän kuulumiset facebookista.

Kämppäryhmä

Kämppäryhmä huolehtii EPT:n omistamasta Nuuksiossa olevasta Myllyjärven majasta ja EPT:n käytössä olevasta, Kirkkonummella sijaitsevasta Dåvitsin majasta.

Majoja voi vuokrata toimistolta. Talkootyön ansiosta majojen käytöstä peritään partiolaisilta vain 60 €/viikonloppu. Muilta käyttäjiltä vuokra on kaksinkertainen. Tarkemmin majoista kerrotaan Kämpät-sivulla. Kämppäryhmän johtajana toimii Mikko Laakkonen p. 045 8685 647.  Hallituksen yhteyshenkilö on Petrus Holm.

Viestintäryhmä

Viestintäryhmä ylläpitää www-sivuja ja hoitaa EPT tiedottaa -lehden taittamisen. Viestintäryhmän puheenjohtajana toimii Veera Pohjola, veera.pohjola(at)gmail.com. Viestintäsryhmä etsii joukkoonsa uusia jäseniä, joten jos olet kiinnostunut taittamisesta, nettisivuista tai muuten vaan tiedotuksesta, ota yhteys puheenjohtajaan! Ryhmän hallituksen yhteyshenkilö on Juuso Heikkilä.
Ryhmän jäseniä ovat: Veera Pohjola, Merimetsot, Kia Eskola, Kivenlahden Piilevät, Jukka-Pekka Nikulainen, Merimetsot ja Ville-Pekka Reponen, Tapiolan Metsänkävijät

Hallintoryhmä

Hallintoryhmän jäseniä ovat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä lippukuntakoordinaattori. Hallintoryhmä suunnittelee ja linjaa EPT:n toimintaa.

.