Avoimet pestit

Espoon Partiotuki ry:n hallituksen jäsen (asetu ehdolle EPT:n ylimääräiseen vuosikokoukseen 20.11.2018)

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee ja johtaa yhdistyksen toimintaa. Hallitus on vastuussa yhdistyksen taloudesta ja vastaa toiminnastaan vuosikokoukselle. Hallituksen jäsenenä pääset näkemään espoolaista partiotoimintaa uudesta näkökulmasta. Hallituksen apuna toimii Partioasemalla työskentelevä lippukuntakoordinaattori.

Lue lisää!

Väiskin leiritoimikunta

Väiskin 2020 parhaat pestit haetaan nyt! Hae rohkeasti, tai vinkkaa kaverille – hakuaikaa on 15.12.2018 saakka. Lisätiedot ja hakulomake Väiskin verkkosivulla: väiski.fi/ltmk/

 

Viestintäryhmän puheenjohtaja

Viestintäryhmä vastaa muun muassa EPT:n sosiaalisen median kanavista ja EPT Tiedottaa -lehdestä. Ryhmän puheenjohtajana voit vaikuttaa siihen, minkälaisen kuvan espoolainen partio itsestään antaa.

Lue lisää!

Vimma-ryhmän jäsen

Vimma-ryhmä hakee uusia kasvoja ja tekijöitä legendaariseen joukkoonsa! Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa tulevien viikonloppujen ja iltamien sisältöön puhumattakaan huikeista kokemuksista upean (ja myöskin vaatimattoman) Vimma-ryhmän kanssa. Jos kiinnostuit itse tai haluat ilmiantaa kaverisi ota yhteyttä kirsi.heinio@gmail.com. Kerro, miksi juuri Sinä tai kaverisi olisi ehdoton lisä Vimma-ryhmään. Hakijan on oltava vähintään 17-vuotias.

Pinkin kisanjohtaja 2019

Pinkki on sudenpennuille ja ensimmäisen vuoden seikkailijoille suunnattu leikkimielinen kilpailu. Osallistujia on tavallisesti ollut noin 100 vartiota. Kisaajien on yhteensä noin 650.

Projektin johtaja aloittaa tutustumalla EPT:n projektiohjeeseen (ept.fi/materiaalit). Kisanjohtajan tehtävänä on koota kisatoimikunta, järjestää ja johtaa kisatoimikunnan kokukset ja huolehtia itse kisan ja ennakkovalmistelujen sujuvasta toteutumisesta.

Kisanjohtaja laatii projektiaikataulun sekä budjetin ja pitää huolen niissä pysymisestä.
Kilpailun jälkeen kisanjohtaja kokoaa loppuraportin EPT:n hallitukselle.

Pinkki vaatii kisanjohtajalta aikaa noin 2 iltaa/kk, kisan lähestyessä noin 5 iltaa/kk. Pesti kestää kisavuoden alulta aina lokakuulle palautekeskusteluun asti. Vuonna 2019 Pinkin järjestelyvuoro on Tammen alueen lippukunnilla.

Espoon Partiotuki ry:n puheenjohtaja (pesti täytetty, seuraavan kerran voit asettua ehdolle syyskokouksessa 15.10.2019)

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee, johtaa ja kehittää yhdistyksen toimintaa. Puheenjohtaja on se tyyppi, joka on vastuussa hallituksen toiminnasta. Hän johtaa kokoukset, jotka hän on valmistellut hallintoryhmän kanssa. Puheenjohtaja myös hoitaa Espoon Partiotuen edustamista ja suhteita niin jäsenlippukuntiin kuin muihinkin tahoihin, kuten Espoon kaupunkiin ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisiin.

Puheenjohtajan tehtävät pähkinänkuoressa:

  • johtaa ja valvoo tehtyjen päätösten toteuttamista
  • huolehtii työnjaosta ja tukee yhdistyksen toimihenkilöiden työtä
  • luo aktiivista ja innostunutta henkeä koko yhdistykseen
  • rohkaisee ja kannustaa osallistumaan
  • johtaa yhdistyksen ja hallituksen toimintaa
  • yhdistyksen taloudellisten päätösten hoitaminen ja talouden seuraaminen
  • vastaa toiminnan kehittämisestä

Vinkulin leirinjohtaja (pesti täytetty)

Vinkuli on EPT:n talvileiri, joka pidetään Espoossa joka toinen vuosi. Vinkulin leirinjohtaja on vastuussa kokonaisvastuu leirin suunnittelusta, leirin käytännön pyörittämisestä sekä leiritoimikunnan ohjaamisesta ja tukemisesta. Vinkulin leiriläisten määrä on vaihdellut sadan kummankin puolen.

Lue lisää!