Avoimet pestit

Viestintäryhmän puheenjohtaja

Viestintäryhmä vastaa muun muassa EPT:n sosiaalisen median kanavista ja EPT Tiedottaa -lehdestä. Ryhmän puheenjohtajana voit vaikuttaa siihen, minkälaisen kuvan espoolainen partio itsestään antaa.

Lue lisää!

Pinkin kisanjohtaja

Pinkki on sudenpennuille ja ensimmäisen vuoden seikkailijoille suunnattu leikkimielinen kilpailu. Osallistujia on tavallisesti ollut noin 70 vartiota, jotka ovat luonnollisia laumoja täysi-ikäisen saattajan kanssa. Kisaajien yhetsimäärä on noin 650.

Projktin johtaja aloittaa tutustumalla EPT:n projektiohjeeseen (ept.fi/materiaalit). Kisanjohtajan tehtävänä on koota kisatoimikunta, järjestää ja johtaa kisatoimikunnan kokukset ja huolehtia itse kisan ja ennakkovalmistelujen sujuvasta toteutumisesta.

Kisanjohtaja laatii projektiaikataulun sekä budjetin ja pitää huolen niissä pysymisestä.
Kilpailun jälkeen kisanjohtaja kokoaa loppuraportin EPT:n hallitukselle.

Pinkki vaatii kisanjohtajalta aikaa noin 2 iltaa/kk, kisan lähestyessä noin 5 iltaa/kk. Pesti kestää kisavuoden alulta aina lokakuulle palautekeskusteluun asti. Vuonna 2018 Pinkin järjestelyvuoro on Vespalla.

Vimma-ryhmän jäsen

Vimma-ryhmä hakee uusia kasvoja ja tekijöitä legendaariseen joukkoonsa! Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa tulevien viikonloppujen ja iltamien sisältöön puhumattakaan huikeista kokemuksista upean (ja myöskin vaatimattoman) Vimma-ryhmän kanssa. Jos kiinnostuit itse tai haluat ilmiantaa kaverisi ota yhteyttä kirsi.heinio@gmail.com. Kerro, miksi juuri Sinä tai kaverisi olisi ehdoton lisä Vimma-ryhmään. Hakijan on oltava vähintään 17-vuotias.

Espoon Partiotuki ry:n puheenjohtaja (pesti täytetty)

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee ja johtaa yhdistyksen toimintaa. Puheenjohtaja on se tyyppi, joka on vastuussa hallituksen toiminnasta. Hän johtaa kokoukset, jotka hän on valmistellut hallintoryhmän kanssa. Puheenjohtaja myös hoitaa Espoon Partiotuen edustamista ja suhteita niin jäsenlippukuntiin kuin muihinkin tahoihin, kuten Espoon kaupunkiin ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisiin.

Espoon Partiotuki ry:n hallituksen jäsen (pestit täytetty)

Espoon Partiotuen hallitus suunnittelee ja johtaa yhdistyksen toimintaa. Hallitus on vastuussa yhdistyksen taloudesta ja vastaa toiminnastaan vuosikokoukselle. Hallituksen jäsenenä pääset näkemään espoolaista partiotoimintaa uudesta näkökulmasta. Hallituksen apuna toimii Partioasemalla työskentelevä lippukuntakoordinaattori.

Lue lisää!

Vinkulin leirinjohtaja (pesti täytetty)

Vinkuli on EPT:n talvileiri, joka pidetään Espoossa joka toinen vuosi. Vinkulin leirinjohtaja on vastuussa kokonaisvastuu leirin suunnittelusta, leirin käytännön pyörittämisestä sekä leiritoimikunnan ohjaamisesta ja tukemisesta.

Seuraavan kerran Vinkuli-talvileiri järjestetään hiihtolomaviikolla vuonna 2018. Vinkulin leiriläisten määrä on vaihdellut sadan kummankin puolen.

Lue lisää!