Yleinen

Tervetuloa Leppävaaran talviriehaan

Leppävaaran urheilupuistossa järjestetään talvirieha sunnuntaina 11.2. klo 10 – 14. Talviriehan ohjelmassa on muun muassa poniajelua, ratsastusta, lasten hiihdot, mönkijäajelua, VPK:n näytöksiä, arpajaiset, Kasevan hyppytorni, Fressin talvijumppa, kahvila, grillimakkaraa, hernesoppaa ja tietenkin partiolettuja! Tapahtuma järjestetään alueen lasten ja nuorten hyväksi.

Espoon Partiotuki ja Leppävaaran Korvenkävijät järjestävät talviriehassa klo 10 – 11 sudenpennuille ja muille leikkimielisille ryhmille lumiveistoskilpailun. Jokainen kilpailujoukkue saa oman lumikasan, jonka lumi on käytettävissä veistokseen. Kilpailuajan päätyttyä arvovaltainen tuomaristo käy tekemässä kierroksen, jolloin jokainen joukkue esittelee oman teoksensa. Tämän jälkeen julistetaan kisan voittajat. Kilpailun pääkriteerit ovat: hauskuus ja oivaltavuus sekä joukkueen yhteistoiminta.

 

Ohjelma
10.00 Talvirieha alkaa
10.00 – 11.00 Lumiveistoskilpailu, jälki-ilmoittautuminen hiihtoihin
10.45, 11.30, 12.15 Talvijumppa
11.00 Eija Vilvas
11.30 Lasten hiihtokilpailu alkaa
10.00 – 14.00 Bem Bändi soittaa kahvilassa, poniajelua, mönkijäajelua, VPK:n näytöksiä, arpajaisetLions linnunpönttöjä, kahvila, grillimakkaraa, hernesoppaa, partiolettuja ja Teemu-nalle.

Pysäköinti
Vanhan maantien puolelta Maantiepellon pysäköintialueella.

Järjestäjät
Leppävaaran Lions Klubit yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa