Yleinen

Pihla Pitkänen Karhunvartijoista valittiin EPT:n puheenjohtajaksi

EPT:n ylimääräisessä kokouksessa 30.11.2017 Partioasemalla EPT:n puheenjohtajaksi vuodelle 2018 valittiin Pihla Pitkänen Karhunvartijoista. Hallituksen jäseniksi erovuorossa olevien tilalle kaudelle 2018 – 2019 valittiin äänestyksen jälkeen seuraavat henkilöt: Lauri Hollo Kaskenpolttajista, Jesse Jyrälä Lounapartiosta ja Perttu Alanne Järvihaukoista. Lisäksi hallituksessa kaudelle 2018 jatkavat Alina Konttas Haukkavuoren Haltioista, Anna Vuorenmaa Mankkaan Eräsusista, Niko Rantanen Karhunvartijoista ja Aaron Kling Lounapartiosta. Lisäksi syyskokouksessa hallituksen jäseneksi kaudelle 2018 – 2019 valittiin Arttu Arponen Lounapartiosta.

 

 

 

 

 

 

Espoon Partiotuen hallitus vaihtuu iloisissa tunnelmissa. kuvaaja: Tarja Vartiainen